BANTU HILANGKAN PERUT BUNCIT, GELEBEH & PEHA BESAR KAW2!!

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online atau COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Soalan Soalan Lazim

Serum ni bertindak melalui 2 cara. 

1) Sapu – Bantu pecahkan lemak lemak lama (Buang lemak lama)

2) Hidu – Bantu cut selera makan (halang lemak baru wujud)

Serum Izeara boleh digunakan pada semua bahagian terutama pada bahagian lemak tepu seperti peha , double chin , lengan , perut , pinggul .

Tidak sama sekali . Serum Izeara adalah revolusi pertama sekali yang dikeluarkan tak panas , tak melekit & bau yang menenangkan ( aromatherapy for slimming )

Sapu + hidu : Kurus

Ya betul , berat akan kekal turun walaupun baru sekali sapuan disebabkan dalam Serum Izeara ada bahan seperti arabica xtract coffee , xtract lemon yang membantu mencairkan lemak & mengawal selera makan kita sehingga merasakan sentiasa kenyang .

Tak perlu . Serum izeara ni ia bertindak meresap tak sampai 2 minit ke dlm kulit & terus buat kerja cairkan lemak terus menerus sampai ke cuci usus dlm perut.

Sebab tu kalau sis ade sembelit dia akan detox terus buang air bsr, n after tu sis takde rasa lapar kerana serum ni dh kecikkan usus dan blok dr angin masuk ke dlm perut yg membuatkan sis rasa lapar

Serum Izeara memang dijamin selamat kerana semua bahan bahan premium yang digunakan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia & amat baik utk kesihatan kulit utk jangka masa panjang .

Tidak, hanya akan berlaku perlawasan yg sgt selesa .. Akan rasa badan sgt2 ringan & sgt lega pada setiap kali pembuangan.. Amat bagus pada yg alami masalah sembelit kerana Serum Izeara X booster akan detox terus secara pembuangan air bsr & selepas itu tidak akan rasa lapar kerana serum dah anjalkan usus kepada saiz asal & blok angin daripda masuk ke dlm perut yg membuatkan perut rasa lapar.

Serum Izeara X booster mengandungi xtract fennel & xtract basil leaf yg bertindak mengawal selera makan dgn bauan aromatherapy.. Perut akan sentiasa rasa sgt kenyang & jika ambil makanan , akan automatik akan boleh makan dlm kuantiti sedikit shj & sgt2 kenyang .

Yes sgt2 sesuai, kerana bahan dalam serum Izeara X booster Xtract fennel & Xtract basil adalah herba aromatherapy yg akan saiko minda & cut selera makan yg berlebihan.. Contoh begini :-

Abg jamil biasa melantak 1 pinggan penuh nasi, selepas abg jamil sapu & hidu serum Izeara X booster, abg jamil hanya dpt makan setengah pinggan shj.. Itu pon dah rasa sendat sgt2 perut abg jamil..

Begitulah cara Serum Izeara X booster automatik kawal diet anda tanpa perlu anda risaukan lagi utk menahan lapar

sgt kenyang & jika ambil makanan , akan automatik akan boleh makan dlm kuantiti sedikit shj & sgt2 kenyang .

Proses penghantaran mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, boleh hubungi +601115821008

MOZ Global Legacy

Reg No : 202003034339 (KT0461024-V)

Email : admin@izeara-online.com
Tel : +6011 15821008

Disclaimer :

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found in this website and/or from izeara-online.com are unverified results that have been forwarded to us by users and may not reflect the typical purchaser’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site of https://izeara-online.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owner.

Terms & Conditions Privacy Policy