Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online @ COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Bayar Online atau COD (Barang Sampai Baru Bayar)

Soalan Soalan Lazim

Serum ni bertindak melalui 2 cara. 

1) Sapu – Bantu pecahkan lemak lemak lama (Buang lemak lama)

2) Hidu – Bantu cut selera makan (halang lemak baru wujud)

Serum Izeara boleh digunakan pada semua bahagian terutama pada bahagian lemak tepu seperti peha , double chin , lengan , perut , pinggul .

Tidak sama sekali . Serum Izeara adalah revolusi pertama sekali yang dikeluarkan tak panas , tak melekit & bau yang menenangkan ( aromatherapy for slimming )

Sapu + hidu : Kurus

Ya betul , berat akan kekal turun walaupun baru sekali sapuan disebabkan dalam Serum Izeara ada bahan seperti arabica xtract coffee , xtract lemon yang membantu mencairkan lemak & mengawal selera makan kita sehingga merasakan sentiasa kenyang .

Tak perlu . Serum izeara ni ia bertindak meresap tak sampai 2 minit ke dlm kulit & terus buat kerja cairkan lemak terus menerus sampai ke cuci usus dlm perut.

Sebab tu kalau sis ade sembelit dia akan detox terus buang air bsr, n after tu sis takde rasa lapar kerana serum ni dh kecikkan usus dan blok dr angin masuk ke dlm perut yg membuatkan sis rasa lapar

Serum Izeara memang dijamin selamat kerana semua bahan bahan premium yang digunakan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia & amat baik utk kesihatan kulit utk jangka masa panjang .

Tidak, hanya akan berlaku perlawasan yg sgt selesa .. Akan rasa badan sgt2 ringan & sgt lega pada setiap kali pembuangan.. Amat bagus pada yg alami masalah sembelit kerana Serum Izeara X booster akan detox terus secara pembuangan air bsr & selepas itu tidak akan rasa lapar kerana serum dah anjalkan usus kepada saiz asal & blok angin daripda masuk ke dlm perut yg membuatkan perut rasa lapar.

Serum Izeara X booster mengandungi xtract fennel & xtract basil leaf yg bertindak mengawal selera makan dgn bauan aromatherapy.. Perut akan sentiasa rasa sgt kenyang & jika ambil makanan , akan automatik akan boleh makan dlm kuantiti sedikit shj & sgt2 kenyang .

Yes sgt2 sesuai, kerana bahan dalam serum Izeara X booster Xtract fennel & Xtract basil adalah herba aromatherapy yg akan saiko minda & cut selera makan yg berlebihan.. Contoh begini :-

Abg jamil biasa melantak 1 pinggan penuh nasi, selepas abg jamil sapu & hidu serum Izeara X booster, abg jamil hanya dpt makan setengah pinggan shj.. Itu pon dah rasa sendat sgt2 perut abg jamil..

Begitulah cara Serum Izeara X booster automatik kawal diet anda tanpa perlu anda risaukan lagi utk menahan lapar

sgt kenyang & jika ambil makanan , akan automatik akan boleh makan dlm kuantiti sedikit shj & sgt2 kenyang .

Proses penghantaran mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, boleh hubungi +601115821008

MOZ Global Legacy

Reg No : 202003034339 (KT0461024-V)

Email : admin@izeara-online.com
Tel : +6011 15821008

Disclaimer :

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found in this website and/or from izeara-online.com are unverified results that have been forwarded to us by users and may not reflect the typical purchaser’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site of https://izeara-online.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owner.

Terms & Conditions Privacy Policy

BANTU HILANGKAN PERUT BUNCIT, GELEBEH & PEHA BESAR KAW2!!

langsing, pinggang ramping, ramping, penyebab perut buncit, cara hilangkan perut buncit perempuan, bentuk perut buncit, sebab perut buncit, jenis perut buncit, cara menghilangkan perut buncit, buncit, perut buncit wanita, wanita perut buncit, perut buncit lelaki, lelaki perut buncit, masalah perut buncit, kenapa perut buncit, buncit perut, perut buncit, hilangkan buncit, cara hilangkan buncit, perut buncit perempuan, slimming injections, slim fit body, after birth slimming, slimming pills, slim women, laser slimming, how to get slim legs, slimming world, slim, super slim, best slimming product in malaysia, slim center, how slimming cream works, slim body type, slim body, slimming products, how to slim body, slim body shape, fastest way to slim down face, slim thighs, slim waist, slim program, slim arms workout, slim arms, slimming sanctuary, best slimming products, thigh slimming exercises, slim legs, leg slimming exercises, slim big tits, best essential oil for slimming, how to be slim, slim waist workout, slimming product malaysia, exercises to slim hips and thighs fast, body slim, ubat kurus, senaman ringan untuk kurus, nak kurus, kurus selepas bersalin, diet untuk kurus, kurus, cara nak tinggi dan kurus, tips kurus cepat, cara kurus dengan cepat, cara cepat kurus, kurus dalam seminggu, cara kurus, tips nak kurus, badan kurus, cara untuk kurus dengan cepat, nak kurus cepat, makanan untuk diet cepat kurus, makanan untuk kurus, cara cara untuk kurus, macam mana nak kurus, senaman untuk kurus dalam masa seminggu, produk kurus, tips untuk kurus, cara kurus semasa berpantang, senaman ringkas untuk kurus, cara kurus cepat tanpa senaman, fitness kurus, cara untuk kurus, kurus dalam sebulan, cara kurus dalam sebulan, kurus tanpa bersenam, cara kurus kan badan, cara untuk kurus dalam masa 3 hari, motivasi kurus, petua kurus cepat, tips kurus, wanita kurus, makan banyak tapi kurus, kurus dengan cepat, supplement untuk kurus, kata kata semangat untuk kurus, fesyen baju untuk orang gemuk, wanita gemuk, badan gemuk, style untuk orang gemuk yang berhijab, gemuk, punca gemuk, cara mengatasi gemuk air dan angin, baju akad nikah untuk wanita gemuk, cara berpakaian orang gemuk agar terlihat kurus, gemuk sangat, baju sesuai untuk orang gemuk, metabolisme tinggi susah gemuk, fesyen untuk lelaki gemuk, baju kurung untuk orang gemuk, baju untuk orang gemuk, jenis gemuk, model baju hijab untuk orang gemuk dan pendek, model rambut wanita gemuk agar terlihat kurus, melayu gemuk, lelaki gemuk, aku gemuk, gemuk air, baju yg sesuai untuk wanita gemuk, treatment for double chin without surgery, how to remove double chin, double chin surgery malaysia, double chin causes, cara kuruskan pipi dan double chin, maksud double chin, cara menghilangkan double chin, cara nak hilangkan double chin, double chin, chubby face double chin pixie cut short hairstyles, double chin exercises, cara hilangkan double chin, how to reduce double chin, double chin removal, does botox get rid of double chin, makanan untuk orang diet, menu diet untuk kurus, cara diet betul, diet recipes, cara diet untuk ibu hamil, buah untuk diet, diet plan malaysia, cara diet yang mudah dan cepat, cara diet, sarapan diet, cara diet yang berkesan, contoh makanan diet, gula untuk diet, sayuran untuk diet, menu diet sihat, menu diet telur, diet meal plan to lose weight, diet enzyme malaysia, fruit diet for weight loss, diet to lose belly fat, beras yang sesuai untuk diet, japanese diet, menu diet mudah, diets to lose weight fast, online diet coach, jenis kacang untuk diet, cara diet sihat, menu diet intermittent fasting, makanan diet tengah hari, breakfast untuk diet, cara pemakanan diet yg betul, diet ketat, lose weight without dieting, herbalife diet, makanan ringan untuk diet, diet makanan, oats diet, 7 day diet plan for weight loss, menu diet keto malaysia, diet vs exercise for health, malaysian diet, diet menu malaysia, makanan diet waktu malam, how to diet healthy, high fiber diet, fitness diet food, diet motivation, chicken breast good for diet, mama diet, diet tak makan nasi, types of diet plans, roti diet, cara makan diet, makanan diet untuk kurus, menu untuk diet, minyak untuk diet, buah diet, diet plan to lose weight fast, makanan untuk diet, makan malam diet, gerd diet, pengganti gula untuk diet, diet meal plan malaysia, diet yang berkesan, diet for mother after delivery, diet seminggu, diet before marriage, diet food for weight loss, tips diet tanpa nasi, susu diet, minuman diet, diet challenge, diet buah, diet terbaik untuk kuruskan badan, night diet food, pregnancy diet, cara untuk diet, cara diet berkesan, makanan diet seimbang, best diet plan for weight loss, cara diet yang betul tanpa bersenam, waktu makan diet, jenis jenis diet, cara makan diet sehat, diet keto malaysia, sup diet, cara mudah diet cepat, detox diet, makanan diet seminggu, menu diet 30 hari, maksud diet, waktu makan untuk diet, diet berkesan, cara diet yang betul untuk wanita, jenis diet, pengalaman diet teh hijau, makanan diet pagi, masakan diet, makanan karbohidrat untuk diet, tips diet sihat, nasi diet, makanan pagi untuk diet, diet ibu menyusu, 30 hari makanan diet, diet artis korea, cara pemakanan diet yang betul, diet turunkan berat badan, diet untuk diabetes, lunch diet plan, diet sarapan, sumber protein untuk diet, susu rendah lemak untuk diet, korean diet plan, makanan diet untuk kurus dengan cepat, diet ibu mengandung, kurus menu diet, diet kalori, green tea untuk diet, kopi untuk diet, makanan orang diet, atkins diet tips, makanan protein untuk diet, diet untuk ibu mengandung, resepi menu diet, diet sehat, cara diet if, kalori makanan untuk diet, cara pemakanan diet, buah yang sesuai untuk diet, diet atkins malaysia, diet makan malam, air untuk diet, senarai makanan untuk diet, tips diet untuk beginner, diet yang sihat, cara diet yang betul, how to diet, 21 day diet plan for weight loss, diet and weight, best diet for weight loss, weight loss diet, healthy diet foods, diet food plan, what is a healthy diet, Tanpa Berlapar, Tanpa Senaman, Semudah Sapu jer, Tampil Selim Bergaya, Menawan, berjaya turunkan berat badan dengan selamat dan berkesan, izeara, xbooster, serum kurus, izeara official, xbooster official, xbooster-official.com,
Tampil Selim Bergaya,
Ingin Tubuh badan Indah Dan Ideal

BANTU HILANGKAN PERUT BUNCIT, GELEBEH & PEHA BESAR KAW2!!